Projecten

Ingenias heeft de afgelopen jaren aan tal van projecten meegewerkt. Hieronder bieden we u een bescheiden overzicht van gerealiseerde projecten. Hebt u een vraag? Inspireert een van de projecten u? Wilt u misschien meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Productontwikkeling landbouwtrailer

Ingenias heeft voor Hissink het complete ontwerptraject voor een landbouwtrailer verzorgd. Deze trailer is ontworpen als basis voor diverse opbouwmogelijkheden, maar in eerste instantie als onderstel voor verschillende modellen zoutstrooiers. Aan de hand van enkele vaststaande gegevens, zoals de assen en de layout van het chassis, is een compleet ontwerp gemaakt.

Productontwikkeling onkruidbestrijdingsmachines

Ingenias heeft voor Wave Europe BV meegewerkt aan het ontwerp van de Wave Mini. Deze machine wordt gebruikt bij de bestrijding van onkruid door middel van heet water. Het ontwerp van de Wave Mini was onderdeel van een omvattende vernieuwing van het productgamma, waarmee beoogd werd de functionaliteit te verbeteren.

Herontwerp palletkantelaar

Ingenias heeft W. de Vreugd ondersteund bij het herontwerp van een palletkantelaar. Een onderdeel daarvan was de doorrekening en aanpassing van een bekend kritiek punt. Projectactiviteiten: - sterkteberekeningen door middel van eindige-elementenmethode - herontwerp constructie naar aanleiding van sterkteberekeningen - herontwerp palletkantelaar

Productontwikkeling vuurkorf

Ingenias heeft het complete ontwerptraject van verschillende typen vuurkorf verzorgd. Er zijn twee ontwerpen gemaakt: één voor een zelfbouwversie, die de koper zelf monteert, zonder bevestigingsmateriaal, maar uitsluitend met een tang. Deze variant maakt het mogelijk de vuurkorf per pakketpost te bezorgen. De andere versie wordt compleet in elkaar gelast.
Is uw interesse voor één van onze diensten gewekt? Lees meer over Ingenias of neem contact op.
Neem contact op