Wat doet Ingenias

We weten bijna zeker dat u dit herkent: u staat ergens naar te kijken en denkt: dit-kan-beter. Nee, u weet niet direct hoe. Maar het gaat even om dat gevoel. Om dat moment van lichte ontvlamming.

 

Tip: houd dat euforische vermoeden vast en neem contact op met Ingenias. Misschien zoekt u een oplossing voor een technisch probleem. Misschien heeft uw innovatieve denkkracht u al een heel eind richting die oplossing gestuwd, maar zoekt u iemand voor de ultieme uitwerking. Hoe dan ook: pak de telefoon of stuur een mail, neem contact op met Ingenias. De machine waarover u ’s nachts droomt laten ontwerpen? Berekeningen en tekeningen laten maken? Prototypes laten bouwen? U zegt het maar. Wij luisteren en noteren en zijn waarschijnlijk minstens net zo enthousiast als u.

 

In het kort: u kunt Ingenias inschakelen voor ontwerp, engineering en prototyping. Deze drieslag vertegenwoordigt een compleet ontwikkelingstraject, dat bij de bouw van een nieuwe machine doorgaans volledig doorlopen wordt. Onderstaand vindt u per fase een korte uitwerking.

 

 

Ontwerp

 

Aan de basis van een goed ontwerp liggen briljante ideeën. De route van ideeën naar ontwerp wordt geplaveid met structuur en ordening.

 

Engineering

 

De brug tussen ontwerp en productie verloopt via engineering. Ingenias werkt het ontwerp gedetailleerd uit en verzorgt de documentatie.

 

Prototyping

 

Voor de productie van prototypes of enkelstuksproducten bent u bij Ingenias onder één dak compleet voorzien.

Is uw interesse voor één van onze diensten gewekt? Lees meer over Ingenias of neem contact op.
Neem contact op